30.3.2013

CROODIT - RATKIRIEMUKAS LUOLAPERHE!

Croodit ovat kivikaudella elävä luolaperhe, joka vain kyyhöttää luolansa suojissa ja yrittää selviytyä ympäröivän luonnon vaaroista. Varsinkin perheen isä kammoaa kaikkea uutta - tietysti perhettään varjellakseen. Perheen kapinallinen tytär Eep sattuu kuitenkin tapaamaan edistyksellisen Kundin, joka ryhtyy avartamaan Croodien ahdasmielistä maailmaa. Ja kun maailma ympärillä alkaa mullistua, silloin Kundin nokkeluudesta on apua...

Croodien riemukas luolaperhe valtaa valkokankaat kevään hulvattomimmassa animaatiokomediassa, joka tarjoaa takuuvarmat naurut ja upeaa animaatiota.

Osallistu Croodit-kisaan! Croodien kivikautiset nimetkin ovat kuin alkukantaisia örähdyksiä: Eep, Grug, Gran, Thunk, Ugga. Mikä on sinun luolamiesnimesi? Poista omasta nimestäsi 2. ja 4. ja 6. kirjain jne. ja saat oman luolamiesnimesi. Esimerkiksi Markuksen luolamiesnimi on Mru (M k u s). Tee sama myös sukunimellesi, postaa luolamiesnimesi Kino 123:n blogin kommentteihin tai Facebookiin ja jaa postaus kavereillesi, niin osallistut kilpailuun, jossa osuvimmat luolamiesnimet palkitaan upeilla Croodit-tavaroilla! Kisa on voimassa 1.4. 2013 asti.

Katso tästä hauska klippi, jossa Kundi ja laiskiainen nimeltä Remmi tapaavat Eepin.
(Nähtävissä myös täältäSekä klippi, jossa Kundi esittelee Croodeille mullistavan keksinnön - kengät!
(Nähtävissä myös täältä)3 kommenttia: