26.11.2015

TICKETMASTERIN/LIPPUPALVELUN LIPUT NYT KINO 123:STA!

Kino 123 on nyt Lippupalvelun (Ticketmaster Suomen) virallinen Lippukauppa!

Kinon lippukassalta kauppakeskus Veturista saat nyt esimerkiksi KooKoon kotipelien ja myös monien vieraspelien liput, Kuusankoskitalon ja Musiikkitalon (Helsinki) konserttiliput sekä pääsylippuja tuhansiin eri kulttuuri-, viihde- ja urheilutapahtumiin ympäri Suomea. 

Voit siis hoitaa lippuhankintasi samalla kuin hoidat muitakin asioitasi. Kino 123:n ylivertaiset aukioloajat tekevät asioinnista entistäkin joustavampaa. 

Kino 123 on avoinna 2015 - 2016
arkisin klo 11 - 20
lauantaisin klo 10 - 20
sunnuntaisin klo 12 - 20

(olemme avoinna myös itsenäisyyspäivänä, joulupäivänä, tapaninpäivänä, uudenvuodenpäivänä, loppiaisena, pitkäperjantaina, 1. ja 2. pääsiäispäivänä, vapunpäivänä, helatorstaina, helluntaina, pyhäinpäivänä sekä isänpäivänä)

Voit varata liput netistä ja lunastaa ne Kinolta tai voit tulla paikan päälle lippuostoksille. Meillä myynnissä olevaan tapahtumavalikoimaan pääset tutustumaan osoitteessa LIPPUPALVELU.FI.

Maksuvälineinähän meillä käyvät totuttuun tapaan käteisen, kotimaisten pankkikorttien ja yleisimpien luottokorttien lisäksi myös Smartum-kulttuurisetelit ja Smartum-kortti, Tyky-kulttuurisetelit ja Tyky-Online, Virikesetelit, Ticket Mind&Body -kortti ja Sporttipassi sekä Ticketmaster-lahjakortit.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti