1.1.2012

Uusi elokuvateatteri Kino 123 Kauppakeskus Veturiin 2012

Riemukasta uutta vuotta 2012 kaikille ja tervetuloa seuraamaan Kino 123:n ikiomaa blogia! Kino 123 on uusi elokuvateatteri, joka toimii ensi syksynä Kouvolaan avattavassa Kauppakeskus Veturissa. Paraikaa rakenteilla olevan kauppakeskuksen tarkka avajaispäivämäärä ratkeaa vasta myöhemmin keväällä, mutta jotakuinkin yhdeksän kuukauden odotus meillä kaikilla on vielä edessä.

Ennen avajaisia Kino 123:n blogissa on tarkoitus seurata uuden elokuvateatterin ja sen kahvila-ravintolan rakentumista. Blogia seuraamalla pääset kuulemaan ensimmäisenä uutisia, haistelemaan tunnelmia ja näkemään kuvia matkan varrelta. Lisäksi luvassa on artikkeleita tulevista elokuvista, viihde- ja leffamaailman ilmiöistä, elokuvateatterin tekniikasta ja monista muistakin mielenkiintoisista aiheista sekä tietysti uuden kauppakeskuksen vaiheista. Kevään korvalla starttaa Kino 123:n oma Facebook, ja pitkin kevättä ja kesää tahti vain kiihtyy – tulossa on kilpailuja, yllätyksiä ja jopa tilaisuus hakea Kinosta unelmiesi työpaikkaa – kunnes odotus huipentuu syksyllä suuriin avajaisiin! Jo nyt on nimittäin varmaa, että niistä avajaisista puhutaan vielä pitkään. Sosiaalisen median kautta kaikilla leffafaneilla on mahdollisuus päästä osaksi tätä huikeaa matkaa ja jopa vaikuttaa siihen, millainen ”Kouvolan uuden olohuoneen” viihdekeskuksesta lopulta muodostuu. Seuraa siis ja ole aktiivinen. Lähtölaskenta on käynnistynyt!

Kino 123 on Kuusankoskella jo yli 25 vuotta toimineen Studio123:n sisarteatteri, joten kun moderni toimintaympäristö yhdistyy vankkoihin perinteisiin ja osaavan henkilökunnan ystävälliseen ja ammattitaitoiseen palveluun, voimme luvata, että koko seutukunta saa tulevaisuudessa nauttia entistäkin vaikuttavammista elämyksistä. Eikä odotus muuten tunnu läheskään niin pitkältä, kun käy välillä vaikkapa leffassa – Studio 123:ssa tietenkin!

Siispä vielä kerran oikein hyvää ja jännittävää
uutta vuotta 2012 kaikille elokuvan ystäville!

Kino 123

1 kommentti: