8.2.2012

Nalle Puhin ystävänpäiväkilpailu


Nalle Puhin elokuva - Uudet seikkailut Puolen hehtaarin metsässä saa dvd/blu-ray-ensi-iltansa 9.2. 2012, joten sen kunniaksi Nalle Puh ystävineen järjestää ystävänpäiväkilpailun. Elokuvassa Ihaa on kadottanut häntänsä. Sinun tehtäväsi on ehdottaa, mistä Ihaalle saataisiin yhtä hyvä hännänkorvike ystävänpäiväksi. Voisiko se olla hyppynaru? Hammaslanka? Vai ilmapallo? Mene Studio 123:n Facebookiin ja jätä oma ehdotuksesi. Hauskin ehdotus palkitaan Nalle Puh -pehmolla (n. 40 cm). Kilpailu päättyy ystävänpäivänä 14.2. kello 14. Käy silloin katsomassa voittajan nimi ja samalla Studion ystävänpäiväylläri!


Lisäksi ystävänpäivän kunniaksi viisi ensimmäistä lasta, jotka tuovat Studiolle (14.2.) Nalle Puh -aiheisen piirustuksen, saavat hienon A4-kokoisen Nalle Puh -tarra-arkin. Ystävänpäiväpuuhaa: avaa alla oleva Ihaan kuva erilliseen ikkunaan ja tulosta se suurikokoisena, niin pääset leikkimään perinteistä aasin hännän kiinnitystä!


"Häntä joko on tai sitten ei ole..." sanoi Ihaa. 
(Vai oliko se Hamlet?) Kuva: ©Disney

Nalle Puhin elokuva - Uudet seikkailut Puolen hehtaarin metsässä on Walt Disneyn emostudion upouusi perinteisellä piirrosanimaatiolla toteutettu ja A.A. Milnen alkuperäisiin tarinoihin perustuva koko perheen seikkailu. Nalle Puhin hunaja on loppunut, ja sitä täytyy tietysti lähteä etsimään lisää. Samaan aikaan Puh ystävineen yrittää auttaa Ihaata, joka on kadottanut häntänsä. Tarina sopii perheen pienimmille, ja aikuisiakin naurattaa hieman höpsön karhun omintakeinen filosofia. Puhismeja löydät muuten esimerkiksi Nalle Puhin omasta Facebookista.

©Disney

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti