14.4.2013

VAUVAKINO

Kino 123 järjestää to 18.4. klo 14.30 VAUVAKINON! Elokuvana on KVARTETTI - hupaisan hyväntuulinen tarina eläköityneistä taiteilijoista, jotka päättävät tempaista vielä kerran oman vanhainkotinsa hyväksi - keskinäisistä riitasoinnuista huolimatta. 

Mutta mikä oikein on vauvakino? Vauvakinoa ei nimestään huolimatta ole suunnattu ensisijaisesti vauvoille vaan heidän vanhemmilleen. Vauvakino järjestetään ihan tavallisessa elokuvateatterisalissa, jossa äänenvuomakkuutta on laskettu roimasti ja salissa pidetään kohtalaista valaistusta, jotta elokuvan aikana näkee hyvin esimerkiksi syöttää pikkuistaan. Vauvakinoon ovat tervetulleita vauva- ja taaperoikäisten vanhemmat tai hoitajat yhdessä pikkuistensa kanssa. Näytös järjestetään päiväsaikaan, joten sen lipunhinta on normaalia alhaisempi. Alle kouluikäisiltä ei peritä lainkaan pääsymaksua. Lisäksi osanottajat saavat näytepaketin vauvakinomme yhteistyökumppaneilta - siis ihan oikeita sose- ja lastenruokapakkauksia, hoitotarvikkeita ja puuhapusseja esitemateriaalin ohella. Vauvakinosta lähdetään siis mukana paitsi hyvä mieli myös mukava tuotepaketti kotiin viemisiksi :)


Lisäksi vauvakino tarjoaa mahdollisuuden tavata muita samanikäisten lasten vanhempia. Tunnelma salissa on rento, paikan saa valita vapaasti, syöttäminen tai vaipanvaihto sujuu katselun ohessa, ruoan saa lämpimäksi mikrossa eikä tarvitse pelätä, että vauvan pikku itkut pilaavat toisten katselunautinnon - kaikki kun ovat samassa tilanteessa. Tervetuloa nauttimaan mukavasta iltapäivästä yhdessä pienokaisten kanssa samanhenkisessä seurassa!

4 kommenttia:

 1. Voisitte laskea roimasti myös tavallisten elokuvanäytöstenne äänenvoimakkuutta, ette vain näiden vauvakinojen. Aivan korviin sattuu käydä katsomassa tavallinen elokuva Kinossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Meillä äänenvoimakkuuden taso tarkistetaan kuuntelemalla jokaisen elokuvan kohdalla erikseen ennen elokuvan esitykseen tuloa. Äänenvoimakkuus säädetään puheäänen mukaan - tason määrää se, että puheesta tulee saada selvää. Tehosteiden voimakkuudelle emme voi mitään. Niitä ei voi erikseen säätää. Uskallamme kuitenkin väittää, että meillä äänen taso on keskimääräistä alhaisempi.

   Poista
 2. Onko vauvakinoja tulossa lisää?? Olisimme kiinnostuneita! :) Edellinen oli mukava kokemus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vauvakino järjestetään sopivan elokuvan tullen. Seuraa Kinon Facebookia. Sieltä saat varmasti heti tiedon, kun on beibibioa tuloillaan.

   Poista