23.12.2012

KINO 123 TOIVOTTAA HYVÄÄ JOULUA!

Kino 123 kiittää kaikkia asiakkaita mahtavasta syksystä ja toivottaa kaikille filmaattista joulua! Kino-Tonttu ennustaa, että pukinkonteista tupsahtaa pian tuhatmäärin joululahjalippuja, joten kaikki vain heti pitkien pyhien aikana leffaan! Joulun seudun ja alkutalven tarjonta on huippuluokkaa. Kino 123 on joulunpyhinä auki seuraavasti:

jouluaattona 24.12. suljettu
joulupäivänä 25.12. avaamme ovet kello 11.45
tapaninpäivänä 26.12. avaamme ovet kello 11.45

Nyt ohjelmistossa muun muassa: Hobitti - odottamaton matka upeana HFR 3D:nä, 007 Skyfall (pian jo 7000 katsojaa meillä), huippusuosittu Salkkari-elokuva Nightmare - painajainen merellä, lumoavan kaunis Ang Leen ohjaama Piin elämä 3D, joulun huikein 3D-animaatioseikkailu Viisi legendaa, sydäntä lämmittävä klassikko Nemoa etsimässä 3D, kotimainen uutuuselokuva Rakkauden rasvaprosentti

Muista, että joulupäivästä lähtien Viisi legendaa 3D on nähtävissä joka päivä loppiaiseen asti myös venäjäksi puhuttuna! Lisäksi joulupäivänä starttaa Timo Parvelan rakastettuihin Ella-kirjoihin perustuva odotettu Ella ja kaverit. Jos pidit Risto Räppääjästä, pidät taatusti myös tästä.

Perjantaina ohjelmistoon tulevat Juha Vuorisen huippusuosittuihin kirjoihin perustuva Juoppohullun päiväkirja ja suurelta osin Kaakkois-Suomen metsissä kuvattu upeita luontokuvia valkokankaalle tuova Metsän tarina. Uusi vuosi tuo lisäksi tullessaan pitkän liudan mielenkiintoisia elokuvia: Tim Burtonin Frankenweenie, Anna Karenina, Hitchcock, Timo Koivusalon manserock-elokuva Vuonna -85, uusi Rölli-elokuva Rölli ja kultainen avain, jossa Allu Tuppurainen palaa Röllin rooliin, kotimainen Oulun lentokonekaappauksesta kertova Kaappari, Disneyn uusi hulvaton videopelien sisälle sijoittuva 3D-seikkailu Räyhä-Ralf sekä upea musikaali Les Misérables ja monta muuta.



KINO 123 TOIVOTTAA HYVÄÄ JOULUA!

1 kommentti: