22.9.2012

KINO 123:N AVAJAISVIIKKO HUIKEA MENESTYS!

Kino 123 avasi ovensa 13.9. yhdessä Kauppakeskus Veturin kanssa, ja siitä asti on Kinossa vietetty yhtä juhlaa. Avajaisviikonloppuna perjantaista sunnuntaihin Kino 123:ssa elokuvia katseli 2 500 katsojaa. Peräti 10 näytöstä oli loppuunmyyty. Vielä keskiviikonkin Madagascar 3 -päivänäytös kello 15.00 myytiin täyteen. Ensimmäisen viikon aikana Kinon näytöksiin on myyty 3557 lippua. Viidentuhannen katsojan rajan odotetaan rikkoutuvan viimeistään alkuviikosta.

Keskiviikkoiltana Kinossa järjestettiin avajaisjuhla elokuva-alan edustajille ja rakennushankkeessa mukana olleille. Kutsuttuina olivat mm. Walt Disney Studios, Finnkino, Nordisk Film, FS Film, Filmikamari ja Suomen Elokuvasäätiö sekä Kauppakeskus Veturin edustajia. Tilaisuudessa nähtiin Vares - pimeyden tango -elokuvan maailmanensi-ilta. Tilaisuutta kunnioitti läsnäolollaan myös elokuvan ohjaaja Lauri Törhönen, joka henkilökohtaisesti esitteli tuliterän elokuvansa. Uuden Vares-elokuvan ensi-ilta on 5.10. Väki tuntui viihtyvän lämminhenkisessä juhlassa erinomaisesti.

Kuvassa Kino 123:lle kaikkialta Suomesta saapuneita onnittelutervehdyksiä ja lahjoja.
Lauri Törhönen esitteli maailmanensi-illassa nähdyn elokuvansa Vares - pimeyden tango.

Avajaishulina jatkuu vielä tänäkin viikonloppuna. Ohjelmistossa on edelleen edullisia elokuvia ja koko perheen suosikkeja. Viikonlopun ohjelmistotiedot lauantain 22.9. Kouvolan Sanomista ja viikko-ohjelmisto PK:sta sekä tietysti osoitteesta www.kino123.fi.

Ensi maanantai-iltana 24.9. Kinossa järjestetään jalkapallojunioreille suunnattu Kuningas Litmanen -tapahtuma. Ohjelmistossa on tuolloin myös kaksi yleisölle tarkoitettua ennakkonäytöstä Jari Litmasen urasta ja elämästä kertovasta dokumenttielokuvasta. Ma 24.9. klo 19.00 ja 20.15 Kuningas Litmanen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti