8.3.2012

Kuunatsit laskeutuvat Kuusaalle 16.3.


Kuunatsit valloittavat Kuusankosken, kun Iron Sky -kiertue saapuu paikkakunnalle, joka muuttuu yhden illan ajaksi Kuunatsinkoskeksi. Perjantaina 16.3. kello 17.00 alkava ennakkonäytös on loppuunmyyty eikä lippuja voi saada enää mistään - paitsi nyt tästä ja vieläpä ilmaiseksi! Kino 123 ja Studio 123 arpovat yhden lipun ainutlaatuiseen ennakkonäytökseen asiaankuuluvine julisteineen ja kiertueteepaitoineen!

Kerää oma vastarintajoukko ja osallistu kilpailuun! Säännöt (...and I shall say sis only once): Mene Studion Facebookiin ja osallistu kisaan perustelemalla, miksi juuri sinun pitäisi päästä näkemään Iron Sky ennakkoon. Sen jälkeen kerää itsellesi oma vastarintajoukko hankkimalla perustelullesi mahdollisimman paljon tykkäyksiä. Lipun ja paidan saa se, joka kerää itselleen suurimman vastarintajoukon eli eniten tykkäyksiä. Värvää siis siskot, veljet ja kaverit, kummit, kaimat, mummit, vaarit ja suvun vanhat maanatsit tykkäämään vastaustasi ja marssimaan sinun rinnallasi voittoon!

Kilpailu päättyy su 11.3. kello 23.59 ja voittaja julistetaan 123-päivänä 12.3.2012 sekä Kinon blogissa että Studion Facebookissa!

Iron Sky -kisan ja ennakkonäytöslipun voitti Eweliina L. Hän junaili  tuekseen peräti 17 tykkäystä. Onnea, Ewe! Ja hyvää Iron Sky -perjantaita!

To all our international readers: If you didn't understand what the blazes that was about, don't worry - you probably wouldn't be able to make it to Kuunatsinkoski anyway. However, please participate and vote for Iron Sky on the right.

We come in peace to Kuunatsinkoski!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti