16.5.2014

ALENNUSLIPPU-UUDISTUS 16.5. 2014!

Kino 123:n ja Studio 123:n alennuslippukäytäntö uudistuu 16.5. 2014 alkaen. Uudistus koskee ensisijaisesti opiskelija-, eläkeläis- ja varusmiesalennusta. Aiemmin alennus on ollut 0 - 2 €/lippu, mutta ensi-iltaelokuvista ei ole myönnetty mitään alennusta. Lisäksi opiskelija-alennus on koskenut varsinaisesti vain kolmannen asteen opiskelijoita, mutta käytäntö alennuksen myöntämisessä on vaihdellut. Pyrimme nyt selkiyttämään ja yksinkertaistamaan alennuskäytäntöä.

16.5. alkaen opiskelija-, eläkeläis- ja varusmiesalennus (koskee myös siviilipalvelusta suorittavia) on kaikista normaalihintaisista eli 10 - 13 € elokuvalipuista 1€. Alennus myönnetään heti ensi-iltapäivästä lähtien. Opiskelija-alennus myönnetään myös toisen asteen opiskelijoille, joilla on esittää virallinen, voimassa oleva opiskelijakortti. Myös eläkeläisten ja varusmiesten tulee voida todistaa oikeutensa alennukseen vastaavalla eläkeläis- tai varusmieskortilla. Ilman sitä alennusta ei myönnetä! Lipuista, joiden hinta on 9 € tai vähemmän, ei anneta alennusta, sillä ne ovat jo sellaisenaan peruslipputasosta 10 € alennettuja hintoja.

Lisätietoja voit lukea Kinon netistä alasivulta Liput.

Muista Kino 123:n kesälippuvihko! Sillä saat kaikkein parhaan alennuksen. Neljän lipun vihko maksaa 36€ (9€/kpl), ja lippu kelpaa sellaisenaan myös kalliimpiin näytöksiin. Kesälippujen myyntiaika on 31.5. asti ja käyttöaika 1.6. - 30.9. 2014. Muista käyttää kesäliput ennen takarajaa. Mainio lahjaidea koululaiselle, valmistuvalle, synttärisankarille, rippilapselle tai ylioppilaalle. Tai sitten ihan vain kesälahjaksi itsellesi! Nyt hienossa lahjataskussa, jota koristavat kesän mahtavimpiin ensi-iltoihin lukeutuvat Näin koulutat lohikäärmeesi 2 ja Apinoiden planeetan vallankumous!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti