6.11.2013

KINON JOULULAHJALIPUT MYYNNISSÄ - NYT MYÖS NETISSÄ!

Viime jouluna suuren suosion saavuttaneet Kino 123:n joululahjaliput ovat taas myynnissä. Joululahjalippuvihon saat Kinon lippukassalta Veturista tai tänä vuonna ensimmäistä kertaa myös verkkokaupastamme tilaamalla.

Neljän lipun joululahjalippuvihko maksaa 36 € ja liput käyvät sarjalippujen tavoin sellaisinaan kaikkiin näytöksiin ilman lisämaksua. Kino 123:n lisäksi liput käyvät Studio 123:ssa Kuusankoskitalolla. Joululahjalippu on poikkeuksellisesti voimassa 25.12.2013 - 1.5.2014.

Tänäkin vuonna joululahjaliput tulevat upeassa lahjakuoressa. Tällä kertaa lipputaskua koristaa "Hobitti - Smaugin autioittama maa", joka saa ensi-iltansa 11.12.13 ja joka nähdään meillä joulunseudulla upeana HFR 3D -versiona. 

Lahjalippusi voit täydentää hankkimalla 6 €:n arvoisia herkkupasseja, joilla lahjan saaja voi lunastaa leffaeväitä tai vaikka kahvilatuotteita Cafe Kinon valikoimista. Muista myös 15 € ja 20 € lahjakortit ja tavalliset sarjaliput (viisi lippua 47 €, voimassa 6 kk). Joulun alla saat nämä kaikki jouluisessa lahjakuoressa.

Muista, että meillä voit maksaa myös Smartum-, Tyky- ja Virike-seteleillä, sekä Smartum Saldo -kortilla, Tyky-Onlinella ja Ticket Mind & Body -kortilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti