10.6.2013

AFTER EARTH KINO 123:SSA 4K:NA!

Will Smithin tähdittämä fantasiaseikkailu AFTER EARTH nähdään Kino 123:ssa 4K:na. Se tarkoittaa, että Kino 1:n 4K-projektorilla kuva muodostuu 110 neliömetrin valkokankaalle heijastettuna 8,8 miljoonasta yksittäisestä kuvapisteestä - Suomessa yleisesti käytössä ovat projektorit ovat 2K-standardia, jossa kuva muodostuu 2,2 miljoonasta kuvapisteestä. Niin ollen kuva on 4K:ssa neljä kertaa tarkempi.

Juuri tämäntyyppisessä huikeita tulevaisuudenvisioita valkokankaalle marssittavassa ja visuaalisesti näyttävässä seikkailussa tarkempi kuvanlaatu pääsee oikeuksiinsa. Eron näet pienissä yksityiskohdissa, tekstuureissa, heijastuksissa ja huikeiden maisemakuvien yleisvaikutelmassa. After Earthin tarina sijoittuu kauas tulevaisuuteen. Tässä klipissä vähän esimakua siitä, mitä on luvassa: AFTER EARTH
Nuori Kitai Raige (Jaden Smith) ja hänen legendaarinen isänsä Cypher (Will Smith) joutuvat tekemään pakkolaskun maapallolle, jolta ihmiset ovat paenneet katastrofaalisten tapahtumien vuoksi tuhat vuotta aikaisemmin. Cypher loukkaantuu vakavasti, joten Kitai joutuu lähtemään apua kutsuakseen uhkarohkealle matkalle halki vaarallisten seutujen, joita asuttavat planeettaa nyt hallitsevat oudot eläinlajit sekä hurja avaruusolio, joka on päässyt törmäyksessä vapaaksi. Jos isä ja poika mielivät vielä palata kotiin, heidän on opittava paitsi tekemään yhteistyötä, myös luottamaan toisiinsa. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti