16.10.2012

SYYSLOMAVIIKOLLA LEFFAAN!

Syyslomaviikon ohjelmisto on nyt Kinon netissä. Luvassa on yksi syksyn huikeimpia leffaviikkoja: Kino 123 esittää joka päivä runsaasti perhe-elokuvia, nuorisolle on tarjolla tanssia ja kauhua, ohjelmistossa on koko kansan kotimaisia suosikkeja ja viikko huipentuu tietysti koko Suomen odottamaan uuden Bond-leffan 007 Skyfall -ensi-iltaan 26.10.

Perhe-elokuvista ohjelmistossa on Suomen tämän hetken katsotuin elokuva Niko 2 - Lentäjäveljekset, Madagascar 3 ja Urhea sekä ti, ke ja to ennakkonäytöksinä nähtävä Disneyn upouusi Helinä-keiju ja siipien salaisuus (ensi-ilta 26.10.). Perhenäytökset alkavat joka päivä jo kello 12.45, joten syyslomaa voi juhlistaa mahtavien elämysten merkeissä.

Nuorisoa villitsevät mainion vastaanoton saanut Step Up: Revolution 3D ja 19.10. ensi-iltaan tuleva Paranormal Activity 4. Kotimaisista ohjelmistossa ovat Vares - Pimeyden tango, kestosuosikit Puhdistus ja Tie pohjoiseen sekä 19.10. ensi-iltaan tuleva Kaksi tarinaa rakkaudesta

Mahtavan leffaviikon huipentaa loistavat arvostelut brittilehdistössä saanut tuliterä Bond-seikkailu 007 Skyfall. Daniel Craigin johdolla sukelletaan 23. kerran James Bondin ja kansainvälisen vakoilun maailmaan. Ohjaksissa on tällä kertaa Oscar-palkittu huippuohjaaja Sam Mendes.

Kino 123:ssa on siis luvassa upeita elämyksiä koko viikon. Viime sunnuntaina Kinossa ylittyi muuten jo 9000 katsojan rajapyykki. Kymppitonnin rajan odotetaan rikkoutuvan ensi lauantaina. Kymmenestuhannes katsoja saa yllätyspalkinnon!
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti